Last Shout - Posted by: Deani - Wednesday, 30 September 2015 17:13
Downloads Area

Downloads->LITERATUR [ Search ]

LITERATUR
  Name Votes Downloads Views Entry Date
Lulja e Shptimit 4 5 577 23 Jan 2019
SHPRISHJE E TERRIT 7 13 2045 17 Feb 2018
HESHTJE E KRCNUAR 6 10 2080 15 Feb 2018
ka i ndan dhe ka i bashkon shqiptaret? 6 25 1425 09 Jan 2017
FJALA SI MODEL SHPREHJEJE E NDJENJS POETIKE 6 24 1507 20 Oct 2016
Vrulle Lirike 8 47 1615 22 Mar 2016
Rrfime...edhe ne dshmojm 9 43 1762 28 Mar 2015
ARKITEKTURA E ZEMRS 12 58 2543 28 May 2013
Zjarri i Kngs 10 71 2430 25 May 2013
LULI I VOCRR 14 66 2990 13 Jun 2012
VEPRIMTARIA ANTIKOMBTARE E ESAT PASH Toptanit 17 52 3086 04 Oct 2011
Sikur T'isha Djal 19 77 3436 04 Oct 2011
Ardhja e Migjenit n Letrsin Shqipe 17 72 3507 18 Aug 2011
Dielli i mbramjes Dielli i mngjezit 18 55 3187 15 Aug 2011
Ktu Jam Q Sot e Mot 17 56 3596 15 Aug 2011
Lahuta e Malcs 25 282 5451 23 Aug 2011
 

Stat
There are 21 files on the Database
Most Downloaded: Lahuta e Malcs
Most Viewed: POEZI T ZGJEDHURA
Most Rated: POEZI T ZGJEDHURA

Total users browsing Downloads Area: 2 (0 Registered Members 2 Guest and 0 Anonymous Members)
Members are:


 

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 1.47477 seconds with 46 queries