Last Shout - Posted by: Deani - Wednesday, 30 September 2015 17:13
Downloads Area

Downloads->LITERATUR->SHPRISHJE E TERRIT [ Search ]

SHPRISHJE E TERRIT
Name SHPRISHJE E TERRIT
Description SHPRISHJE E TERRIT / HAJDIN ABAZI-POEZI
Sent by Deani
Size 266.17 Kb
Votes Votes: 7 - Average: 5


Screenshots -
Demo URL -
Download File
Download File Rate
Comments
Deani
17 Feb 2018
Ky vllim Poetik i Hajdin Abazit m kujton dramn "Gjuha e malit" t Harold Pinterit, pr nj t burgosur Politik irlandez, t cilin nuk e ln t flas n gjuhn e tij me nnn dhe me gruan....
Kush ka n Evrop sot pr t shpalosur nga kjo dram m shum nga krijuesi shqiptar?

Stat
There are 21 files on the Database
Most Downloaded: Lahuta e Malcs
Most Viewed: POEZI T ZGJEDHURA
Most Rated: POEZI T ZGJEDHURA

Total users browsing Downloads Area: 2 (0 Registered Members 2 Guest and 0 Anonymous Members)
Members are:


 

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 1.40047 seconds with 47 queries