Last Shout - Posted by: Deani - Wednesday, 30 September 2015 17:13
Downloads Area

Downloads->LITERATUR->HESHTJE E KRCNUAR [ Search ]

HESHTJE E KRCNUAR
Name HESHTJE E KRCNUAR
Description HESHTJE E KRCNUAR /RRUSTEM GRGURI

Prmbledhje Poezish
Sent by Deani
Size 420.33 Kb
Votes Votes: 6 - Average: 5


Screenshots -
Demo URL -
Download File
Download File Rate
Comments
Deani
15 Feb 2018
Poezit kryesisht jan t shkruara n periudhn e viteve t paslufts 1999-2003, ndonjra sht e viteve m t hershme.
Frymzimi sht reflektim i dhuns dhe i zhgnjimit shfaqur si hije e tmerrshme, q errsisht edhe diellin e liris s shumpritur e krcnonte.

AutoriStat
There are 21 files on the Database
Most Downloaded: Lahuta e Malcs
Most Viewed: POEZI T ZGJEDHURA
Most Rated: POEZI T ZGJEDHURA

Total users browsing Downloads Area: 1 (0 Registered Members 1 Guest and 0 Anonymous Members)
Members are:


 

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 1.50905 seconds with 47 queries