Forum

Kultura => Dashuria => TemŽ e nisur nga: Fllanza ne Qershor 17, 2010, 01:04:51 MDTitulli: Ne kerkim te dashuris?!
Postuar nga: Fllanza ne Qershor 17, 2010, 01:04:51 MD
Ne kerkim te dashuris?!

Kam degjuar nga shume shoqe/shoke dhe te njohur, qe shpesh here thon qe "jam ne kerkim te dashurise" dhe me lindi kjo ide per ta biseduar se bashku. Une personalisht jam e mendimit qe dashuria e vertete nuk kerkohet, po ajo lind vet midis dy personave kur fillon te ndjesh mungesen ( e Tij o te Asajt), gje qe do te thot te pelqen shoqeria dhe pranimi i ketij personi, keto jane shenjat e para qe ndjen qe je i/e dashuruar. Pastaj me kalimin e kohes nga bisedat me njeri tjetrin duke njohur dhe tipin e tyre fillon te ndihesh dhe te kuptosh me shume qe je apo nuk je i/e dashuruar me ate person.Sepse jam e mendimit qe ne dashuri nuk duhet pare ne rradhe te pare pamja e jashtme, po ne rradhe te pare duhet te njohin opinionet, deshirat, traditat, se keto sherbejn per te ndertuar nje dashuri te fort dhe te pathyeshme.
Po Ju si e mendon........?


Titulli: Ne kerkim te dashuris?!
Postuar nga: Mergimtarja ne Tetor 03, 2010, 03:13:48 MD
Po dashuria vjen vett ...po edhe pak duhesh me lyp ...me dit me ba per veti...me dit rrespektin...e shum gjera te tjera.